Press & Nyheter
30 mars 2023

Kompis Sverige hjälper fotbollsföreningar att nå nya målgrupper

Kompis Sverige hjälper fotbollsföreningar att nå nya målgrupper
I dagarna börjar säsongen på allvar för många av Sveriges stora fotbollsklubbar. Kompis Sverige samverkar med ett flertal klubbar där deltagare ges möjlighet att se fotboll på högsta nivå och samtidigt får lära känna nya människor.

Fotboll är en av världens största sporter med flera hundra miljoner utövare och ännu fler supportrar. Att få se matcher på högsta nivå är långt ifrån en självklarhet. Är man dessutom ny i Sverige är det inte alltid lätt att veta var man kan se fotboll och hur man får tag på biljetter. Kompis Sverige samarbetar under våren med ett tiotal fotbollsklubbar i herr- och damallsvenskan samt Superettan för att ge fler möjlighet att uppleva svensk fotboll på högsta nivå.

Det var jättekul med matchen! Det var faktiskt första gången som jag var på någon fotballstadium i mitt liv (förbud för kvinnor i Iran)! Kändes roligt att heja på IFK tillsammans med folk som var glada! Matchens resultat gjorde det en ännu spännande kväll! 

Är din förening intresserad av att nå ut till fler och nya målgrupper? Kontakta verksamhetsansvarig för sociala aktiviteter Elina Blomberg

Redo att bli kompis?

Anmäl dig här