Vill ni hjälpa oss göra ännu mer?  


Kompis Sverige har gedigen och lång erfarenhet av att arbeta med social integration mellan nya och etablerade svenskar och kan tydligt visa mätbara resultat. Vi jobbar tillsammans med ett flertal aktörer inom näringslivet, civilsamhället, och offentlig sektor eftersom vi vet att det är endast genom att arbeta tillsammans med andra vi kan skapa maximal nytta och uppnå vår dröm om ett öppet och inkluderande Sverige. Genom att stötta oss kan ni hjälpa oss att göra ännu större skillnad.
Tack för ert stöd!!

Stöd Kompis Sveriges arbete
på det sätt som passar ert företag

Förutom att ge en valfri gåva kan ni som företag välja att ingå ett mer långsiktigt samarbete med Kompis Sverige. Det är ett enkelt och konkret sätt att göra skillnad samtidigt som ni får verktyg för att synliggöra ert engagemang för era olika intressenter. Vi skräddarsyr ett samarbete som passar just er, till exempel genom medarbetarengagemang och gemensam kommunikation.

För mer information kontakta Natassia Fry

Vill ni stötta oss med en engångssumma?

 

Hurra! Även mindre bidrag gör stor skillnad i vår organisation. Se information härintill om hur ni går till väga. Ange gärna namn och e-post i meddelanderutan så kan vi höra av oss och tacka.

Swisha valfritt belopp till vår nummer:
123 563 64 10
Sätt in valfritt belopp på vårt Bankgiro:
799-2837