Stöd oss

Vill ni hjälpa oss göra ännu mer?  

Kompis Sverige har gedigen och lång erfarenhet av att arbeta med social integration mellan nya och etablerade svenskar och kan tydligt visa mätbara resultat. Vi jobbar tillsammans med ett flertal aktörer inom näringslivet, civilsamhället, och offentlig sektor eftersom vi vet att det är endast genom att arbeta tillsammans med andra vi kan skapa maximal nytta och uppnå vår dröm om ett öppet och inkluderande Sverige. Genom att stötta oss kan ni hjälpa oss att göra ännu större skillnad. Tack för ert stöd!!

Vill ni stötta oss med en engångssumma?

Hurra! Även mindre bidrag gör stor skillnad i vår organisation. Se information härintill om hur ni går till väga. Ange gärna namn och e-post i meddelanderutan så kan vi höra av oss och tacka.

Swisha eller sätt in valfritt belopp på Bankgiro eller Plusgiro
Swishnummer: 123 9007113
Bankgiro: 900-7113
Plusgiro: 900711-3
Vårt organisationsnummer är 802473-9701

Stöd Kompis Sveriges på det sätt som passar ert företag

Förutom att ge en valfri gåva kan ni som företag välja att ingå ett mer långsiktigt samarbete med Kompis Sverige. Det är ett enkelt och konkret sätt att göra skillnad samtidigt som ni får verktyg för att synliggöra ert engagemang för era olika intressenter. Vi skräddarsyr ett samarbete som passar just er, till exempel genom medarbetarengagemang och gemensam kommunikation.

För mer information kontakta Christina Gjerulf Branting

Tryggt givande!  

Kompis Sverige är medlemmar i Giva Sverige och innehar 90-konto genom Svensk Insamlingskontroll. Det innebär att du som skänker pengar kan vara säker på att pengarna används till rätt ändamål och att vår ekonomiska redovisning granskas löpande.

Redo att bli kompis?

Anmäl dig här