Gör något som berikar både ditt eget och andras liv.

Engagera dig i Kompis Sverige!

Bli kompis eller volontär

Det finns olika sätt att bidra till ett mer inkluderande samhälle genom Kompis Sverige. Det enklaste är att anmäla sig och få en kompis. Då träffar du din kompis så ofta som ni själva vill och kan, när det passar, där det passar. Du kan även engagera dig och bli volontär och bidra till att verksamheten kan nå ännu fler.

Just nu söker vi framförallt etablerade svenskar som vill bli kompis och träffa en ny svensk. Klicka på ”Bli kompis” nedan och anmäl dig.

Bli volontär!

Kompis Sverige söker ständigt efter personer som vill engagera sig ideellt. Vår verksamhet är beroende av volontärer så ditt engagemang är mycket viktigt för oss!

Som volontär i Kompis Sverige kan du bidra på olika sätt, t ex genom att rekrytera deltagare, vara språkvolontär på Språkcafé Online eller leda aktiviteter. Att engagera sig ideellt i Kompis Sverige ger en meningsfull fritid, personlig utveckling, värdefulla erfarenheter samt en massa gemenskap och glada stunder!

Som volontärer får du en grundutbildning där du bl.a. får lära dig mer om vår värdegrund, våra målgrupper, rollen som volontär, hur vi arbetar och saker att tänka på. 

Vi använder oss av Volontärbyrån som rekryteringsportal, klicka på länken nedan för att se vilka uppdrag vi söker volontärer till just nu. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

LEDIGA UPPDRAG

https://www.volontarbyran.org/kompis-sverige