VAD ROLIGT ATT DU VILL
TRÄFFA EN NY KOMPIS OCH BIDRA TILL INTEGRATION

På grund av den pågående coronapandemin har vi tillfälligt pausat våra vanliga matchningar och erbjuder istället alla som vill att anmäla sig för att bli Språkkompis Online


Välkommen att anmäla dig HÄR

KOMPISRESAN

1. Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i ett formulär på vår hemsida. Genom att svara på några frågor hjälper du oss att hitta rätt kompis just för dig. Det tar bara några minuter.

2. MATCHNING

Vi matchar en etablerad svensk med en ny svensk efter intressen, familje-situation, yrkesbakgrund och/eller dina egna önskemål. Vi matchar män med män och kvinnor med kvinnor. Vi kan även matcha par eller familjer.

3. KOMPISTRÄFF

Första gången ni träffas är någon från Kompis Sverige om det är praktiskt möjligt. Annars hjälper vi till att hitta en tid och plats där ni kan träffas första gången. Därefter bestämmer ni själva när ni ska ses nästa gång och vad ni vill göra.

4. RESAN

Vi rekommenderar att ni lägger lite extra tid i början för att lära känna varandra. Vi följer er under sex månader och stämmer löpande av hur det går. Om något känns fel ger vi gärna råd och tips. Vi kan också göra en ny matchning.

5. FORTSÄTTNING

Efter sex månader uppger
7 av 10 kompisar att de vill fortsätta träffas. Många av de vi matchat genom åren har blivit nära vänner och fortsätter att träffas flera år efter att vi matchat dem.

SÅ FUNKAR DET