Träna svenska

med Kompis Sverige! Vi kan hjälpa dig att träna svenska på ett roligt och enkelt sätt. Om du vill bli bättre på svenska och samtidigt få nya vänner och erfarenheter så har du kommit till rätt plats. Vi har flera olika sätt du kan träna svenska på.

Bli kompis och träna svenska

Att bli kompis är ett fantastiskt sätt att både träffa en ny person och att förbättra dina svenskakunskaper. Genom att anmäla dig så kan vi leta efter en etablerad svensk kompis till dig. Tillsammans kan ni träffas regelbundet, prata svenska och hitta på roliga saker tillsammans. Du och din kompis kan lära er av varandra och era erfarenheter.

Kompisar tränar svenska

Träna svenska på språkcafé

Språkcafé Online är en perfekt plats att öva på att tala svenska i en avslappnad miljö. Språkcaféet är digitalt och där kan du få träffa andra och ha konversationer på svenska. Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad i ditt lärande, är våra språkcaféer en plats där du kan öva och bygga självförtroende i att använda språket.

Träna svenska på språkcafé

Träna svenska på våra aktiviteter

Vi anordnar regelbundet olika aktiviteter där du kan träffa andra som vill träna svenska och göra roliga saker i din stad. Från utflykter och spelkvällar till workshops och kulturella upplevelser, våra aktiviteter ger dig möjlighet att praktisera svenska i olika sammanhang och lära känna nya människor.

träna svenska på aktiviteter

Redo att bli kompis?

Anmäl dig här