Press & Nyheter
28 juni 2023

Diggiloo bjuder Kompis Sveriges deltagare på musikfest över hela landet

Diggiloo bjuder Kompis Sveriges deltagare på musikfest över hela landet
Foto: Kristoffer Sandberg
Ett säkert sommartecken är när Sveriges största sommarturné Diggiloo ger sig ut på vägarna igen. I år firar Diggiloo 20 år av sommar- och musikglädje och nu erbjuds Kompis Sveriges deltagare att fira detta tillsammans med dem.

I år bjuder Diggiloo och Krall Entertainment kompisar över hela landet på biljetter till deras shower. På 20 orter runt om i Sverige bjuds organisationens deltagare in till att vara del av vad som har kommit att bli något av en folklig sommartradition, en tradition med något för hela familjen. Totalt kommer över 140 Kompis Sverige-deltagare bjudas in till föreställningar från Båstad i söder till Höga kusten i norr – ett fantastiskt sätt att få ta del av denna svenska musiktradition. Musik förenar, och i samarbete med Diggiloo skapas det möten med musiken som redskap.

Tack vare Diggiloo och Krall Entertainment kommer Kompis Sveriges deltagare erbjudas att besöka följande orter: Båstad, Ystad, Varberg, Sandviken, Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Motala, Västervik, Bromölla, Gränna, Borgholm, Vänersborg, Höga Kusten, Rättvik, Ljungby, Strömstad, Karlsborg, Ulricehamn och Järvsö.

Redo att bli kompis?

Anmäl dig här