Pga. föräldraledighet, söker vi nu en vikarie för vår projektledare i Malmö under perioden augusti-december 2018 för Kompis Sveriges ungdomsspår.

Kompis Sverige är en ideell organisation som jobbar för att öppna upp Sverige genom att skapa möten mellan nya och etablerade svenskar. Sedan starten 2013 har 4500 människor fått nya vänner genom vårt arbete. Verksamheten har idag ett nära samarbete med aktörer inom offentlig sektor, näringsliv och privatpersoner.
Kompis Ungdom startades 1 september 2016 i Stockholm och har sedan januari 2018 också verkat i Malmö. Genom workshops i skolan, sociala aktiviteter på ungdomarnas fritid och kompismatchningar vill Kompis Ungdom bryta barriären mellan nya och etablerade svenska ungdomar och skapa möten där de breddar sina perspektiv och lär sig av varandra.

Verksamheten är nu i en spännande fas där du kan vara med och påverka en växande ungdomsrörelse! Vi söker dig som vill göra skillnad för nya och etablerade svenska ungdomar.

Om tjänsten
Du kommer ha ansvar för den dagliga driften av verksamheten och rapporterar till operativt ansvarig. Du kommer att vara med och sätta de strategiska ramarna, skapa nya samarbeten med föreningsliv och skolor, samt driva genomförandet av det kontinuerliga förbättringsarbetet med ungdomsspåret.

I det dagliga arbetet ingår att hålla i workshops för ungdomar med syfte att sammanföra nya och etablerade svenska ungdomar. Du organiserar sociala aktiviteter för ungdomar tillsammans med volontärer samt intervjuar och matchar nya kompispar.  Du har även ansvar för att organisera våra sociala aktiviteter tillsammans med volontärer för vuxenspåret i Lund.

Profilen vi söker
Vi söker en person som har förmåga att leda verksamheten mot dess uppsatta mål. Vi tror att du har erfarenhet av projektledning. Du trivs med att arbeta självständigt men också att arbeta i team. Dessutom är du lösningsorienterad, strategisk, strukturerad och resultatinriktad. Du är utåtriktad och bekväm i att prata inför människor.

Tidigare erfarenhet från ideell sektor eller sakfrågan är inte ett krav men det är en bonus om du har relevant bakgrund inom branschen eller tidigare engagemang. Vi söker dig som brinner för integrationsfrågan i stort och som vill göra skillnad för nya och etablerade svenska ungdomar.

Tillträde
Vikariat med anställning på heltid under perioden augusti-december 2018.
Tjänsten är placerad på Minc, Anckargripsgatan 3 i Malmö.

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till amanda.holm@kompissverige.se Ange ”Vikarie KS Ungdom 2018” i ämnesraden. Ansökningar behandlas löpande med deadline 13 maj. Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor kontakta:
amanda.holm@kompissverige.se eller pegah.afsharian@kompissverige.se

Stöd Kompis Sverige

Skicka ditt bidrag till 123 563 64 10

Kompis Sverige är en ideell icke-vinstdrivande organisation