Vi fortsätter att växa och söker nu en vass utvecklare som ska ansvara för vårt digitala system. Du kommer att bli en viktig del i vårt arbete för att skapa ett öppnare samhälle och för vår fortsatta expansion!

Kompis Sverige är en ideell verksamhet som jobbar för att öppna upp Sverige genom att skapa möten mellan nya och etablerade svenskar. Vi matchar ihop kompisar eftersom vi tror att starka vänskapsband skapar nytta här och nu och även förändrar samhällsstrukturer på sikt.

Övergripande rollbeskrivning och systemet:
Som tekniskt ansvarig för vårt digitala system ska du underhålla och förvalta vårt nya system som gör det lättare för oss att matcha ihop nya kompisar. Vi har utvecklat systemet under ett års tid tillsammans med Microsoft och söker nu någon som kan ta det vidare i vår expansionsresa.

Rollen innebär stort eget ansvar där ditt fokus kommer att ligga på att förvalta och stabilisera systemet. I förlängningen ser vi att du även tar egna initiativ till att vidareutveckla plattformen. Du ska kunna omvandla och prioritera mellan olika önskemål för att utveckla systemet, och ha förmågan att både projektleda utveckling av systemet samt göra viss utveckling själv. Du kommer att ansvara för bl.a. drift, test, och utvecklingsprocess av vårt system.

Systemet är byggt i ASP.NET (MVC) och drivs i Microsoft Azure. Designen är i ett relativt stabilt skede, och de framtida utmaningarna är framförallt kring att stabilisera, bygga ut nya funktioner, och fokusera på användarvänlighet. Läs gärna mer om systemet (Bestie) nedan:

https://microsoft.github.io/techcasestudies/azure%20app%20service/power%20bi%20embedded/2017/01/09/Kompis-Sverige.html

Kvalifikationer:
Vi letar efter dig som har öga för att hitta och lösa fel och brinner för användarupplevelsen. Du har god förståelse av .React, NET Core (C#) samt ASP.NET Core. Dessutom har du koll på TypeScript/JavaScript samt MVC/MVVM-ramverk. En bonus är om du har erfarenhet av SQL, Microsoft Azure, OAuth, Legacy, Git och/eller medverkat i eller drivit Open Source projekt.

Vi tror att du är strukturerad och analytisk, resultatfokuserad och självgående. Du uppskattar ett högt tempo och en dynamisk arbetsmiljö och är prestigelös och ödmjuk som person. Du vill göra skillnad och går den där extra milen om det behövs!

Tillträde:
Tillträde sker omgående med hänsyn till uppsägningstid. Vi erbjuder en projektanställning på heltid under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Ansökan:
Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till pegah.afsharian@kompissverige.se.

Extra meriterande om du kan dela med av vad du gjort – visa oss exempel på lösningar eller öppen källkod och berätta vad du har bidragit med! Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande i våra fantastiska lokaler på Norrsken.

För frågor kring tjänsten kontakta oss i första hand via mail: pegah.afsharian@kompissverige.se 

Stöd Kompis Sverige

Skicka ditt bidrag till 123 563 64 10

Kompis Sverige är en ideell icke-vinstdrivande organisation