Företag

Vi jobbar gärna tillsammans med företag.
Ett sådant samarbete kan se ut ungefär så här:

Microsoft
Fortum


Bli partner

Kontakta oss här om du vill veta mer om hur ett partnerskap kan se ut.


Privatperson

Kompis Sverige är en förhållandevis liten organisation, så varje bidrag gör stor skillnad.
Vi tar tacksamt emot din donation på bankgiro 799-2837 eller Swish 123 563 64 10.

Har du frågor, kontakta: Natassia eller Pegah


Huvudpartners

axfoundation-banner

Axfoundation är en fristående, icke vinstdrivande verksamhet, grundad av Antonia Ax:son Johnson, med syfte att skapa arenor och förutsättningar för verklig förändring mot ett hållbart samhälle. Kompis Sverige är en del av Axfoundations projekt ÖppnaDörren som syftar till att bredda nätverk mellan etablerade och nya svenskar. www.oppnadorren.se

inkludera-banner

Inkludera Invest är en ideell förening utan ekonomiskt vinstintresse som verkar för att så många människor som möjligt blir deltagande i och bidragande till det svenska samhället. Det gör Inkludera Invest genom att stärka sociala entreprenörer som utvecklat lösningar på sociala utmaningar. Inkludera Invest hjälper oss med att stärka och sprida vår verksamhet genom ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete.

Wonsa_Aktuellt_Reachforchange-30eovqldzh5gkxhoqhh8u8

Reach for change är en svensk ideell stiftelse med närvaro i 18 länder runtom i världen. De hjälper sociala entreprenörer att utveckla sina verksamheter och ge barn runtom i världen möjlighet till bättre liv. Reach för Change möjliggör vårt ungdomsspår Kompis Ungdom och delar med sig av sin breda kunskap och kontakter.

imgres

Microsoft är ett multinationellt datorföretag. De hjälper Kompis Sverige att ta fram ett nytt system för att förbättra och förenkla matchningsprocessen och på det sättet ge oss möjligheten att bli både snabbare och större.


Tack till

Björkstén-Sparrings stiftelse för Mänskliga rättigheter, Altrusoft, Podio, Artipelag, BerwaldhallenBio RioBiografen ZitaBirka Vikingastaden, Blixten & Co, Brandbergens aikidoChicagoCirkus Cirkör, Comic con Gamex, Danderyds Curling, Djurgårdens IF, Dockteatern Tittut, DramatenFolkoperan, Friluftsaktiviteter med Marlene Agerstrand, Friluftsfrämjandet, Fryshuset, Eric Ericsonhallen, Exit games, Girls get higher, Haninge rackethallJunibacken, Kalf och Hansen, Katarinakörerna, KonserthusetKulturhuset, Kungliga Operan, Långholmen Kajak, Mindepartementet, MTB och integration, Musikaliska, Mångkulturellt Centrum, NackswingetNaturhistoriska riksmuseet, Refugees Welcome Cinema, Restaurang Bagdad Café, StrömmaSkandinavisk Yoga och Meditationsskola i StockholmStockholm Futsal ClubStockholms Stadsteater, SubtopiaSvensk filmindustri, Tensta konsthall, Tom Tits Experiment, Världskulturmuseerna, Waldermarsuddes förening, Woc Marketing, Xcenter, Yogashala, Friskis och Svettis Lund, EOS Basketklubb, Lunds Universitets historiska museum, Ängelholms riksteaterförening, Folkets Bio, Kulturmejeriet, Stenkrossen, Urbana, Malmö Opera, Folkbiblioteken, WOC Marketing,

Stöd Kompis Sverige

Skicka ditt bidrag till 123 563 64 10

Kompis Sverige är en ideell icke-vinstdrivande organisation