Pg.a. föräldraledighet söker vi nu en ersättare för en av våra projektledare för Kompis Sveriges ungdomsspår. För perioden september 2017 – juni 2018 med möjlighet till förlängning.

Vi söker en projektledare som tillsammans med sitt team vill ta ungdomsspåret till nästa steg!

Kompis Sverige är en ideell organisation som jobbar för att öppna upp Sverige genom att skapa möten mellan nya och etablerade svenskar. Sedan starten 2013 har vi haft en stark tillväxt och finns idag i 14 kommuner, med samarbetspartners inom offentlig sektor, näringsliv och civilsamhället. Hittills har över 3500 människor fått nya vänner genom vårt arbete. Vi startade vårt ungdomsspår under hösten 2016.

Om tjänsten
Du har tillsammans med ytterligare en projektledare på ungdomsspåret ansvar för den dagliga driften av verksamheten och rapporterar till operativt ansvarig. Du kommer även att vara med och sätta de strategiska ramarna, samt driva genomförandet av det kontinuerliga förbättringsarbetet med ungdomsspåret.

I det dagliga arbetet ingår att hålla i workshops för ungdomar med syfte att sammanföra nya och etablerade svenska ungdomar. Vi intervjuar och matchar nya kompispar samt organiserar bl.a. sociala aktiviteter för kompisparen.

Profilen vi söker
Vi söker en person som har förmåga att leda verksamheten mot dess uppsatta mål. Vi tror att du har en relevant akademisk utbildning och har erfarenhet av projektledning. Som person är du en van problemlösare, prestigelös och ödmjuk. Du trivs med att arbeta i team och att uppnå resultat tillsammans. Dessutom är du driven, strategisk, strukturerad och resultatinriktad. Du är utåtriktad och bekväm i att prata inför människor.

Tidigare erfarenhet från ideell sektor eller sakfrågan är inte ett krav men det är en bonus om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar. Vi söker dig som brinner för integrationsfrågan i stort och som vill göra skillnad för nya och etablerade svenska ungdomar.

Tillträde
Vikariat med anställning på heltid fram till juni 2018 med start september 2017.
Tjänsten är placerad hos oss på Norrsken, Birger Jarlsgatan 57 C, Stockholm

Ansökan
Skicka CV och personligt brev till pegah.afsharian@kompissverige.se. Ange ”projektledare KS Ungdom 2017” i ämnesraden. Ansökningar behandlas löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor kontakta: pegah.afsharian@kompissverige.se

Stöd Kompis Sverige

Skicka ditt bidrag till 123 563 64 10

Kompis Sverige är en ideell icke-vinstdrivande organisation