fbpx

Volontär i Stockholm

Vi söker dig som vill vara med och arbeta för ett mer inkluderande samhälle! Skänk av din tid!

Kompis Sverige söker ständigt efter personer som vill engagera sig ideellt. Vår verksamhet är beroende av volontärernas engagemang för att utveckla och driva vår verksamhet. Så ditt engagemang är viktigt!

Volontäruppdraget på Kompis Sverige är uppdelat i fyra olika team för hela region Stockholm där du kan välja det team och område som passar dina förutsättningar och intressen bäst. Beroende på hur mycket tid och engagemang du sedan önskar lägga på uppdraget kan du välja att bli Gruppledare eller Volontär.

Team Aktiviteter – Skapar och leder våra sociala aktiviteter.

Team Kompisskapare – Rekryterar, intervjuar och matchar kompisar.

Team Projekt – Skapar och leder olika större event eller egna event

Team Kommunikation – Arbetar med att utveckla vår kommunikation t.ex. stöttar oss i att ta fram/utföra kommunikationsplaner, tar fram förslag på nytt material för marknadsföring eller kampanjer.

Kompis Sverige har även ett Ungdomsspår i Stockholm som arbetar mot ungdomar och gymnasieskolor. Om du tycker det är roligt att arbeta med unga så är det ett volontäruppdrag för dig!

I varje team finns minst två Gruppledare som har ansvar att leda sin grupp mot uppsatta mål, kalla till möten och vara länken mellan volontärerna och kansliet.

Alla som anmäler intresse kommer först att gå en obligatorisk introduktionsutbildning där du bl.a. får lära dig mer om vår värdegrund, vilka vi möter, rollen som volontär och saker att tänka på. Där kommer du även att få veta mer om varje team och roll. Du kommer därefter att bli kallad på en intervju där vi får chans att veta mer om dig och prata om vilken grupp du vill tillhöra och vilken roll du skulle vilja ha.

Vi begär utdrag ur belastningsregistret om du kommer att ha uppdrag i verksamheter med barn under 18 år.

Att engagera sig ideellt i Kompis Sverige ger en meningsfull fritid, kompetensutveckling och gemenskap!

Var med oss och arbeta mot ett mer inkluderande samhälle!

Om du har någon speciell yrkeskompetens du tror att vi kan ha nytta av så maila oss gärna!

LEDIGA UPPDRAG

Vi använder oss av Volontärbyrån som rekryteringsportal, klicka på länken nedan för att se vilka uppdrag vi söker volontärer till just nu. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Anmäl ditt intresse

Stöd Kompis Sverige

Skicka ditt bidrag till 123 563 64 10

Kompis Sverige är en ideell icke-vinstdrivande organisation